Visagie

Ook voor een mooie make-up en een workshop visagie kan je bij de Groene Spiegel terecht. Neem een kijkje op mijn portfolio om een impressie van mijn stijl te krijgen. 

Workshop visagie

Tijdens de workshop leer ik je hoe je een mooie make-up aanbrengt. We beginnen bij de basis; het maken van een mooie egale tint. Kleurcorrectie komt aan bod, en het bepalen van de juiste tint foundation. Een bijpassende tint blush en lipstick horen daar uiteraard ook bij, en ik leer je hoe je een mooie oogmake-up aanbrengt. Als er nog tijd over is kunnen we natuurlijk ook nog andere make-up wensen uitvoeren. 

Ik zorg voor een startset met penselen, palet, spatel, verzorgingsproducten en uiteraard de make-up producten zelf. Het is een gezellige middag waarbij ik voor koffie en thee en wat lekkers zorg. Ook schrijf ik de producten die je gebruikt hebt en bijbehorende penselen voor je op een kaart die je kunt meenemen. Je kunt de penselenset ook aanschaffen, hij kost € 26,95 via Boozyshop.nl. Als je het goed vindt maak ik ook graag een voor- en nafoto. 

In de salon heb ik ruimte voor maximaal twee personen. Iedereen heeft een goede plek bij daglicht. In de startset zitten de producten die je individueel gebruikt; een set penselen, palet, spatel, een sanitizer, miscellair water, dagcreme, lipscrub, lipbalsem, pincet, wattenschijfjes, wattenstaafjes, sponsjes, beautyblender, mascara, oogpotlood en wenkbrauwpotlood. Glaasje voor alcohol en een tissuebox. De startset kan eventueel aangeschaft worden. 

Ik werk met producten van zowel MAC, Dr.Hauschka en Lavera.