Serie Citrus producten

Alle producten uit de Citrus-serie zijn pH neutraal en bevatten geen conserveringsmiddelen. Door de frisse citrusgeur ruiken de producten heerlijk.


Ingrediënten: Water, kokosolie kbA*, alchohol, glycerylstearaat SE, suikertensitide, sheaboter kbA, Na-PCA**, zijdeproteïne, xanthaangom, thuja extract, etherische olie van groene mandarijn, rozengeranium kbA en cisteroos kbA. // * kbA: gecontroleerde biologische teelt, ** Na-PCA is de belangrijkste natuurlijke huideigen moisturizer

Haarkuur, 150 ml

Bij zeer droge hoofdhuid. Kalmerend voor de schilferige hoofdhuid. Herstellend na chemische behandeling van het haar, hoogwaardig en zeer verzorgend.

Citrus Haarkuur is te gebruiken na chemische behandelingen van het haar, of na een "zon"-vakantie. Het product is sterk geconcentreerd en kan met water worden verdund, of in kleine hoeveelheden in de handen uitgesmeerd en over het haar worden verdeeld. Na maximaal 15 minuten grondig met water uitspoelen.

Ingrediënten:  Water, kokosolie kbA*, alchohol, glycerylstearaat SE, suikertensitide, tarweproteine, sheaboter kbA, Na-PCA**, zijdeproteïne, xanthaangom, thuja extract, etherische olie van groene mandarijn, rozengeranium kbA en cisteroos kbA. // * kbA: gecontroleerde biologische teelt, ** Na-PCA is de belangrijkste natuurlijke huideigen moisturizer

Sprayconditioner 150 ml

Voor gemakkelijk kambaar haar, met zijde- en tarweproteïne, zeer geschikt voor kinderhaar, maakt het haar luchtig en geeft een frisse geur.

Citrus Sprayconditioner is een gemakkelijk en snel te gebruiken finishing product. Het helpt lang haar te ontwarren na het wassen. Ook als het haar niet is gewassen helpt de sprayconditioner met ontwarren en in vorm brengen. Maakt het haar luchtig, glanzend en fris. Geschikt voor alle leeftijden.

Ingrediënten: Water, alchohol, alantstijfsel, tarweproteïne, zijdeproteïne, etherische olie van groene mandarijn, rozengeranium kbA en cisteroos kbA. // * kbA: gecontroleerde biologische teelt.

Föhnversteviger, 150 ml

Met inuline, zijde- en tarweproteïne, geeft elastische stevigheid, soepelvallend haar, voor föhnkapsels met en zonder borstel te gebruiken, ook voor aan de lucht gedroogd haar. Plakt niet en laat geen resten na.

De föhnlotion voor gebruik goed schudden en tussen de haren spuiten en doorkammen. Naar wens föhnen of aan de lucht laten drogen. Voor een sterkere fixatie kunt u krulversteviger of haarspray gebruiken.

Ingrediënten: Water, alcohol, alantstijfsel, tarweproteïne, elemihars, xanthaangom, etherische olie van groene mandarijn, rozengeranium kbA en cisteroos kbA. // * kbA: gecontroleerde biologische teelt.

Krulversteviger, 150 ml

Bevat tarwe- en zijdeproteïne, geeft krachtige stevigheid, om krul in drogend haar te kneden, geschikt voor watergolf, volledig in water oplosbaar, met elemihars, xanthaangom en inuline.

Oliebe krulversteviger is een krachtiger versteviger, en kan in drogend en nat haar gebruikt worden. Bij gebruik in nat haar wordt de natuurlijke krul versterkt door te drogen met  gebruik van een diffuser of rollers. Bij droog haar brengt u de krulversteviger aan door het met de hand in het haar te kneden.

Ingrediënten: Alcohol, water, schellak, zijdeproteïne, etherische olie van groene mandarijn, rozengeranium kbA en cisteroos kbA. // * kbA: gecontroleerde biologische teelt.

Haarspray, 150 ml

Met schellak, zijdeproteïne en allantstijfsel, voor maximum stevigheid, geeft extra glans, volledig uitwasbaar, laat geen resten achter

Haarspray is een natte lak, dat betekent dat u weinig moet spuiten en tussendoor even moet laten drogen. Kan tussen, en over het haar gespoten worden. Borstel de lak tussen twee wasbeurten goed uit.

Ingrediënten: Water, kokosolie kbA*, alcohol, glycerylstearaat SE, zijdeproteïne, glyceryllaureaat, ehterische olie van groene mandarijn, rozengeranium kbA en cisteroos kbA. // * kbA: gecontroleerde biologische teelt.

Kokoscrème, 50 ml

Geeft glans aan het haar en ruikt lekker, reguleert het vochtgehalte en maakt glad en soepel, verzorgt de haarpunten, opbouwend, zelf-emulgerende werking. Zeer geschikt als gezichtscrème, handcrème en als basis voor uw make-up. Zuinig in gebruik. 

Kokoscrème is een verzorgings- en finishing product, voor zowel haar als huid. Een dun filmlaagje op de handen wrijven en over uw haar of gezichtshuid aanbrengen. 

Voor de extra gevoelige huid kunt u de kokoscrème uit de serie Terre du Bonheur gebruiken. 

Ingrediënten: Water, alcohol, inuline, xanthaangom, tarweproteïne, elemihars, Na-PCA**, zijdeproteïne, lavendelolie, cisteroos kbA*, groene mandarijn, rozengeranium kbA. // * kbA: gecontroleerde biologische teelt, ** Na-PCA is de belangrijkste natuurlijke huideigen moisturizer

Stylinggel, 50 ml

Bevat tarwe- en zijdeproteïne, soepele versteviging, verzorgt en geeft glans aan het haar, reguleert het vochtgehalte.

Stylinggel is een finishing product en zeer geschikt om kort haar te modelleren. In nat en droog haar te gebruiken. Bij gebruik in droog haar creëert u meer volume zonder föhnen. Het haar blijft soepel en wordt niet vet.

Ingrediënten: Water, suikertensitide, alcohol, teunisbloemolie kbA*, Na-PCA**, steenzout, xanthaangom, ginkgo essence, melkzuur, etherische olie van groene mandarijn, rozengeranium kbA en cisteroos kbA. // * kbA: gecontroleerde biologische teelt, ** Na-PCA is de belangrijkste natuurlijke huideigen moisturizer

Douchegel, waslotion, gezichtsreiniger, make-up remover, 200 ml

Milde en frisse waslotion voor gezicht en lichaam. Kan verdund en onverdund worden gebruikt. Grondig naspoelen met water. Reguleert het vochtgehalte van de huid. Zeer geschikt als gezichtsreiniger en make-up remover. Bevat geen zeep.

De gel op de handen verdelen en op de huid aanbrengen, inmasseren en daarna grondig afspoelen met water. Voor gezichtsreininging brengt u de gel aan op een vochtig washandje of wattenschijfje en wast u het gezicht schoon. Daarna met ruim water afspoelen. Niet irriterend voor de ogen. 

Voor de extra gevoelige huid kunt u de waslotion uit de serie Terre du Bonheur gebruiken.

Ingrediënten: Water, kokosolie kbA*, jojobaolie kbA, alcohol, abrikozenpitolie kbA, glycerylstearaat SE, teunisbloemolie kbA, sheaboter kbA, kokosnootvruchtensap, kaliumhydroxide, etherische olie van groene mandarijn, rozengeranium kbA en cisteroos kbA. // * kbA: gecontroleerde biologische teelt.

Bodylotion, 200 ml

Voor gebruik goed schudden, zeer zuinig in gebruik, met Jojoba-, kokos-, abrikozenpitolie en sheaboter. Werkt antiseptisch, adstringerend en stimulerend.

Geschikt voor alle huidtypes. Dun op de vochtige of droge huid aanbrengen en licht inmasseren.

Voor de extra gevoelige huid kunt u de Bodylotion uit de serie Terre du Bonheur gebruiken.

Ingrediënten: Water, alcohol, saliehydrolaat kbA*, cisterooshydrolaat kbA, aloë essence, kokosnootvruchtensap, groene mandarijn, rozengeranium kbA en kaliumhydroxide. // * kbA: gecontroleerde biologische teelt.  

Huid- en haarwater, gezichtstonic, 150 ml

Om na reiniging van de huid te gebruiken, voor het haar, gezicht en decolletè. Hydrolaten en essences reguleren de vocht-vet huishouding, brengt huid in balans en verfrist. Zeer geschikt voor kinderhaar, werkt desinfecterend.

Huid- en haarwater brengt huid en haar na reiniging in balans. Ook pas geknipt en gereinigd haar wordt gesloten en behoed tegen splijten. Ook zeer geschikt om in de herfst en winter, bij koude en droge lucht, statische elektriciteit van het haar tegen te gaan.

Voor de extra gevoelige huid is het aan te raden om huid- en haarwater uit de serie Terre du Bonheur te gebruiken.