Maatregelen Corona

laatste update: 7 april 2020

Wegens de adviezen in de kappersbranche en maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus is de salon gesloten. De sluiting duurt tot 28 april. Omstreeks 28 april kan ik je meer informatie geven over het vervolg.

Telefonisch ben ik bereikbaar. Voor bestaande klanten is het mogelijk om jouw recept op te halen, of de kleurpoeders per post aan je toe te sturen, zodat je de kleuring van je uitgroei zelf kunt bijwerken. Inclusief uitgebreide instructie uiteraard. Hetzelfde geldt voor hairstylingproducten en verzorgingsproducten. In dat geval kun je me dat laten weten door even te bellen of een berichtje te sturen. In heel 'kappersland' zijn geen kwasten of haarmutsjes meer te vinden, ik heb ze besteld en ik wacht erop. Zodra ik deze weer heb kan ik ze ook weer meesturen met je recept. Excuus. 

Als er meer duidelijkheid is over de heropening van de salon neem ik met iedereen die ik inmiddels heb afgebeld opnieuw telefonisch contact op om een andere afspraak te maken.

Verder zeg ik: hou je kalm, hou je taai en laat je niet gek maken door de veelheid aan angst om ons heen. Zorg goed voor jezelf, daar is je immuunsysteem het meest bij gebaat. 

Liefs, Louise

Wordt vervolgd omstreeks 28 april aanstaande.

voor inspiratie: www.anitamoorjani.com