Aanbieding, actie en nieuws

----------------------------------------------------------------------------------------

laatste update: 1 april 2020

Wegens de adviezen in de kappersbranche en maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus is de salon gesloten. De sluiting duurt tot 28 april. Omstreeks 28 april kan ik je meer informatie geven over het vervolg.

Telefonisch ben ik wel bereikbaar. Voor bestaande klanten is het mogelijk om jouw recept op te halen, of per post aan je toe te sturen, zodat je de kleuring van je uitgroei zelf kunt bijwerken. Hetzelfde geldt voor hairstylingproducten en verzorgingsproducten. In dat geval kun je me dat laten weten door even te bellen of een berichtje te sturen. 

Als er meer duidelijkheid is over de heropening van de salon neem ik met iedereen die ik inmiddels heb afgebeld opnieuw telefonisch contact op om een andere afspraak te maken. 

Verder zeg ik: hou je kalm, hou je taai en laat je niet gek maken door de veelheid aan angst om ons heen. Zorg goed voor jezelf, daar is je immuunsysteem het meest bij gebaat. Liefs, Louise

Wordt vervolgd omstreeks 28 april aanstaande.

----------------------------------------------------------------------------------------

Komt u voor de tweede keer? Dan ontvangt u 50% korting op knippen in combinatie met een kleurbehandeling. 

Vanaf voorjaar 2020 kunt u ook een kleuranalyse laten doen. Goed advies over kleuren die u perfect staan en uw uiterlijk flatteren.  De kleuranalyse is toepasbaar op uw kleding, accessoires, make-up en haarkleur. Ook erg leuk om in combinatie met een workshop visagie te doen. Geschikt voor dames die 's morgens weinig tijd hebben. Ik  leer u geen ingewikkelde technieken aan, maar geef  wel eenvoudige en praktische tips.